Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rave van Fortuin

Gage vanaf € 1.950,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Bekende Dj-show
Duur 120 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 6/7 personen
Genre Allround/Feest


Rave van Fortuin


Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

Rave van Fortuin is in de zomer van 2011 geboren als feest tijdens de lokale feestweek. De eerste editie was een groot succes, zonder aankondiging (minder dan 24 uur van te voren wisten we pas dat het door kon gaan) was het één van de hoogtepunten van de week. De tweede editie leverde een uitverkochte club en een lege koelcel op.

Het concept is simpel: een groot rad met verschillende muzieksoorten als elementen van het rad. Elke 15 tot 20 minuten wordt er opnieuw gedraaid en een vaak compleet andere muziekstijl gedraaid. Tussendoor wordt de muziek afgewisseld met korte spelletjes waarbij we het publiek betrekken. Alles wordt aan elkaar gepraat door presentator Dans van der Togt. Uitgangspunt van de muziek is gezelligheid, feest en herkenning. Dus geen serieuze techno set, maar klassiekers en dansbare muziek. Fout bestaat niet. Grote contrasten tussen de verschillende stijlen zorgen er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat bezoekers hopen dat een van hun favoriete muziekstijlen voorbij komt.


Uitgelicht filmpje

Rave van Fortuin

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rave van Fortuin

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team