Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ralf Mackenbach

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid inclusief B-set
Bezetting 1 persoon
Genre NL/Engelstalig


Ralf Mackenbach


Het is snel gegaan met de carrière van  Ralf Mackenbach (1995). Het is alweer vier  jaar geleden dat Ralf op 13 jarige leeftijd het Junior Songfestival won met het nummer ‘Click Clack’ en hiermee ook de Europese overwinning later dat jaar wist binnen te slepen in Kiev. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf, die naast zingen ook acteert  en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma’s. Hij sleepte zijn eerste muziekcontract binnen bij EMI Music. Het eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove, waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real’.

Het tweede album ‘Moving On’, een mix van Engelstalige en Nederlandstalige songs, bevat de hits ‘Dance’, ‘Vandaag is het Feest!’ en ‘Samen Sterk’, de titelsong van de bioscoopfilm van kinderhelden ‘Joris & Boris’. Ook speelt Ralf zelf een rol in deze film die  juli 2012 in première ging.

Ralf, die al voor zijn deelname aan het Junior Songfestival flink actief is met zingen oa in de musicals ‘Tarzan’ en ‘Beauty and the Beast’, wordt door zijn plotselinge populariteit gevraagd voor de meest uiteenlopende leuke klussen. Zo spreekt hij stemmen in voor verschillende kinderseries zoals Zack& Cody (Ralf is Zack)  en stemmen in films als “Heksje Lilly’, De kronieken van Narnia en de stem van Wickie de Viking in beide bioscoopfilms.

Als jurylid is Ralf te zien en te horen op TV in het door Albert Verlinde bedachte programma ‘My Name Is…’ En niet alleen privé is de zanger/entertainer verzot op schermen, wake boarden, skiën en dansen (dansopleiding Fontys Hogeschool Tilburg)

Hij liet aan Nederland zien verrassend goed te kunnen schaatsen in de tv-show ‘Sterren dansen op het ijs’ en schoonspringen in de tv show “Sterren Springen”. Ralf is  een graag geziene gast in meerdere tv programma-s  en radioshows. (o.a. Killer Karaoke)Ralf heeft als DJ een eigen radioshow bij de Efteling Radio.

Tussen al deze leuke klussen door zouden we bijna vergeten dat Ralf net als iedere andere leeftijdsgenoot gewoon naar school (VWO op het St Joris College Eindhoven) gaat en in zijn vrije tijd het liefst een leuke film kijkt, een game speelt of nieuwe nummers aan het voorbereiden is.

Ralf is weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid en dat is  zeker merkbaar op  zijn derde album Seventeen, dat  in oktober 2012  uitkwam bij  platenlabel Cloud 9 Music. Voor dit album werkte RALF niet alleen met vaste producers als de Future Presidents en Eric van Tijn & Jochem Fluitsma, maar ook met nieuwe toonaangevende DJ’s is Ralf zelf aan het schrijven en componeren!  6 september 2013 kwam de single “Disco Dude” uit   een muziekstijl uit de Disco tijd (80-s). Ralf schreef deze hit samen met Wouter Van der Veken een Belgische producent.

Februari 2014 kwam zijn Nederlandstalige single “Vandaag” uit een vertaling van de Engelstalige track “Today” van Ralf-s 3e album.

Mei 2014 ging Ralf een samenwerking aan met producenten van Sonic Solutions hieruit kwam zijn volwassen Engelstalige Dance track “Over You” die al heel snel  op no 1 stond in de KidsTop20!


Uitgelicht filmpje

Ralf Mackenbach

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ralf Mackenbach

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team