Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Hans Kraay Jr.

Gage vanaf € 3.175,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Spreker / voetbalverslaggever
Duur max. 4 uur
Geluid n.v.t.
Bezetting 1 persoon
Genre voebal / humor

Hans Kraay Jr.


Hans Kraay jr. (22 december 1960, Utrecht) is een Nederlands televisiepresentator. Hij is de zoon van voormalig voetballer, voetbaltrainer en voetbalanalyticus Hans Kraay sr.

Net als zijn vader was ook Hans Kraay jr. profvoetballer. In de periode van 1977 tot 1996 speelde hij achtereenvolgens bij AZ'67, Edmonton Drillers, Excelsior, San Jose Earthquakes, HFC Haarlem, NAC, Brighton, RKC, Helmond Sport, FC Eindhoven, De Graafschap, Dordrecht'90, Telstar en FC Den Bosch. In een wedstrijd van Dordrecht'90 tegen Feyenoord vestigde Hans Kraaij het record voor snelste gele kaart in het betaalde voetbal: hij kreeg geel na drie seconden wedstrijd.

In 1987 kreeg Kraay jr. een eigen rubriek in het radioprogramma Langs de Lijn. Op de televisie debuteerde hij in 1992 met het Veronica-programma It's my life, waarin hij portretten van voetballers maakte. Later presenteerde hij op Veronica een sportprogramma met Elsemieke Havenga. Sinds 1997 werkt Hans Kraai jr. voor SBS6, waar hij programma's als Ken Dit?, Lachen om Home Video's en Domino Day presenteert. Ook doet hij de presentatie van verschillende sportevenementen.

In 1997 scoorde Hans Kraay jr. een nummer 1-hit in de Mega Top 100 met het nummer Er zal d'r altijd eentje winnen. Op woensdag 13 december 2006 trouwde Kraay met de toen 22-jarige Sophie Nuijten. Dit is zijn derde huwelijk.Hans Kraay jr. is trainer van de Gelderse hoofdklasser FC Lienden.


Uitgelicht filmpje

Hans Kraay Jr.

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Hans Kraay Jr.

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team