Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Andre Hazes Jr.

Gage vanaf € 7.950,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl. A/M-set
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Andre Hazes Jr.


André Hazes (21 januari 1994) is een Nederlandse zanger en de zoon van volkszanger André Hazes sr. Voor het televisieprogramma "In duet met Hazes" zong Dré Hazes het lied "Bedankt mijn vriend" van zijn in 2004 overleden vader in. Het lied was oorspronkelijk geschreven in 1988. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40.

Hazes junior is een broer van zangeres Roxeanne Hazes. Zijn moeder is Rachel Hazes. Hij hield tijdens de begrafenis van zijn vader in de Amsterdam ArenA een emotionele toespraak. Nu is hij in de voetsporen getreden van zijn vader.

Ook deed Andre Hazes Jr. mee aan de kinderversie van sterren dansen op het ijs bij sbs, namelijk kinderen dansen op 't het ijs voor het goede doel.

In September 2014 doet Andre Hazes Junior mee aan het populaire AVROTROS tv programma "De Beste Zangers van Nederland", zijn optreden maakte een stroom los aan positieve reacties. Zal 2014 het jaar worden van de doorbraak van Andre Hazes Jr. ? Het langverwachte album van André Hazes Jr. “Leef” is uit! Maandenlang is met hart en ziel gewerkt aan teksten, muziek en opnamen. Bekende schrijvers hebben meegeschreven aan de songs op dit album maar ook André zelf heeft meegeschreven. 

De met goud bekroonde song “Ik Leef Mijn Eigen Leven” betekende de definitieve doorbraak voor André als solozanger nadat hij dit had gezongen bij “De Beste Zangers van Nederland” en het  staat vanzelfsprekend op dit album.  De titelsong “Leef” is inmiddels een hit en André ontving hiervoor onlangs de Meezing Award van radiostation 100% NL en afgelopen woensdag avond zelfs een Gouden Award uit handen van Humberto Tan bij RTL Late Night. Verder zijn de onlangs verschenen singles “Niet Voor Lief” en “Wat is de waarheid” op het album te vinden, welke nog steeds een hoge rotering op vele radiostations hebben.

Binnen korte tijd heeft André Hazes Jr. zichzelf weten te nestelen tussen de reeds gearriveerde artiesten en mag hij zich buigen over een goedgevulde agenda met optredens niet alleen in Nederland maar ook in België waar zijn populariteit enorm groeit!

Tijdens zijn 30 minuten durende optreden zingt André zijn eigen hits, maar ook het geliefde repertoire van zijn vader.


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Marie José

Het is gisteren een onvergetelijke avond geworden met Andre. Het was fantastisch!!! Iedereen heeft genoten en zeker ook ons pap en mam. Het team van Andre was top georganiseerd. Ben keuring op tijd gebeld, goed geïnformeerd. Kortom het was perfect!!

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Andre Hazes Jr.

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Andre Hazes Jr.

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team