Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Big Interesting Guys (B.I.G.)

Gage vanaf € 3.150,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 40 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 3 personen
Genre disco / soulDeze prijs is exclusief 6% BTW.Prijswijzigingen voorbehouden.

Big Interesting Guys (B.I.G.)


Groot in omvang en groot in entertainmentwaarde, zo mag je de muzikale drie-eenheid Brown, Dakriet en Sopacua wel noemen. Het was Franklin Brown die in 2002 het idee opvatte een vocale supergroep te formeren, waarbij de beste disco- en dance classics van de afgelopen decennia vertolkt zouden worden.

Op zijn zoektocht naar de juiste collega's stuit hij in het najaar van 2004 op Mark Dakriet. Druk bezig om na zijn succesvolle Replay-periode zijn solo-carriére op poten te zetten, heeft Mark wel oren naar dit originele uitstapje. Hoe voor de hand liggend ook, een groep van dit formaat bestaat dan in Nederland nog niet. Parallel met de voorbereidingen van zijn eerste solo-album in januari 2004, evolueren de plannen in snel tempo en vinden zij in Danny Sopacua het zo felbegeerde derde groepslid.

B.I.G. is geboren en een ruime periode van produktiebesprekingen en repetities breekt aan. In maart 2005 ziet B.I.G. uiteindelijk het levenslicht en verdraagt dat prima. De show staat als een huis en is gebouwd op een rotsvast fundament. Vernieuw(en)de arrangementen sluiten naadloos aan op de originele vertolkingen. Briljante muzikale vondsten gaan hand in hand met de oorspronkelijke songs.

B.I.G. brengt je het beste uit dertig jaar disco- en dancegeschiedenis. Daar zorgen deze drie zwaargewichten wel voor...


Uitgelicht filmpje

Big Interesting Guys (B.I.G.)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Big Interesting Guys (B.I.G.)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team