Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Anseltaler

Gage vanaf € 2.150,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Schlager/Tiroler/Feestband
Duur 3 x 45 minuten
Geluid inclusief
Bezetting 5 personen
Genre Duits/Nederlands


Anseltaler


Schrijf het jaar 1977…….

Drie vrienden uit de regio Kerkrade hebben het idee om hun individuele hobby en vaardigheden te gaan bundelen door een muziekgroep op te richten. Hoofdelijke doelstelling “  het entertainen van hulpbehoevenden en zieken uit hun regio” . Omdat er in het dorp van initiatiefnemer Leo Fincken een beek genaamd  “de Anseltaler “  stroomt word deze naam dan ook gekoppeld aan hun nieuw groepje.  Na een aantal jaren met veel succes   het Volkstümlich  woord in de regio verkondigd te hebben komen de drie wijzen uit het Zuiden in contact met platenmaatschappij TELSTAR.  De muziektitan Johny Hoes ziet wel wat in het soort muziek  wat de mannen brengen want per saldo is hun genre toch vrij uniek te noemen in Nederland.  De opnames volgen en Anseltaler brengen in de komende 10 jaren veel gevraagd vinyl uit. Na een aantal interne veranderingen  en wisselingen zijn we nu anno 2016 aanbeland bij de huidige formatie Anseltaler waarin 5 vrienden uit het verleden en heden intussen de Limburgse grens ver overschreden hebben maar nog steeds met dezelfde doelstelling musiceren “ Het entertainen van mensen”  Wij mogen dan ook een blijk van waardering en dank uitspreken aan alle muzikanten die er zorg voor gedragen hebben dat de Anseltaler nu 40 jaar na dato nog steeds “ Alive & Kicking” zijn………..

Frans, Jean, Ralf, Frank en Peter

Limburg: basisconfiguratie inprik/geluid tot 600 personen  € 2150,- ex
Overige provincies ( m.u.v. Wadden eilanden) : € 2995,- ex BTW incl. geluid tot 600 personen
Friesland, Groningen, Noord Holland : € 3295,- ex BTW incl. geluid tot 600 personen


Uitgelicht filmpje

Anseltaler

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Anseltaler

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team