Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Abba Tribute

Gage vanaf € 1.895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid excl., enkel monitorset
Bezetting 4 personen
Genre Abba-hits

Abba Tribute


Deze Abba tribute laat alleen het beste van Abba horen: Mamma Mia,Voulez Vous en Dancing Queen mogen natuurlijk niet ontbreken. Door hunschitterende kleding en heerlijke muziek, aangepast aan de sound en trends van nu, is dit niet een persiflage maar een waardige opvolger.De zangformatie Melange haalt alleen het beste uit Abba! "Daar waar Abba is gestopt gaan zij verder."

Deze Abba tribute is een 30 minuten durende act en is zeer geschikt vooroptredens tijdens evenementen, roadshows, bedrijfsfeesten etc.

De Abba tribute wordt gevormd door zangformatie Mélange. Deze bestaat vanaf 2001 en als u Mélange nog niet gezien heeft, dan heeft u beslist van ze gehoord!

Mede door hun brutaliteit en hun diversiteit vormen Jerremey, Sarah, Jacy en Mariska samen een ijzersterke combinatie, gekenmerkt door vriendschap, humor, gedrevenheid en vooral kwaliteit.

Note: deze show is exclusief geluid! Ook te boeken met geluid tegen een meerprijs.


Uitgelicht filmpje

Abba Tribute

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Abba Tribute

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team